Lucia

13 december är det idag, aka Lucia. Inte för att jag fått en ordentlig julkänsla ännu men lite mer kom den idag efter att skolan anordnade luciatåg. Inledde morgonen med ett A på mitt senaste prov, kändes bra. Sen åkte jag hem och åt dumplings (min nya craving). Sen var det somsagt luciatåg, lagom långt och väldigt fint, jag och Agnes lyckades dessutom få in lite skratt.

Därefter hade vi lektion och sedan matteprov. Har funderat på att hoppa av matte3, men om jag får godkänt på det här provet ska jag nog fortsätta kämpa. Har så svårt för matte men med mycket plugg brukar det ändå gå okej (för mig innebär okej E/D).

Sen inledde jag idag också mitt "nya" liv som jag tänkt på ett tag nu. Har alltså börjat träna igen, dricker mer vatten och sover mellan 8-10 timmar per natt. Detta mest för att försöka hålla mig frisk och fräsch inför Sri lanka.

En annan grej som ingår i mitt "nya" liv är en relativt stor förändring jag tänker göra. Nu innan jag reser är tanken att ca 20cm av håret ska ryka och när jag kommer hem, om det inte blivit tillräckligt blont, ska jag även bleka det. Har ju aldrig gjort något med mitt hår förutom klipp så känner att det är dags.

Ska bli sjukt spännande o se hur det blir, har velat som sjutton men nu lär jag ju tvinga mig själv.

Det var faktiskt @agnesbluhme som skickade den här bilden som fick mig att vilja göra det.

På tal om ingenting, hur najs är inte denna? en Kashmir body?!?!

Gillar

Kommentarer