London + Frankrike

Innehåller affiliate-länkar

Hej på er, fina fina ni. Har precis kommit hem från skolan, haft en otroligt skön dag faktiskt. Gillar egentligen inte tisdagar då jag börjar 8.20 men lektionerna gick faktiskt fort. Jag och Agnes beställde varsin hängelklänning/kjol till vår klasskiva, den var på rea och väldigt söt så kommer ju kunna använda den annars också. Sen köpte jag även en ny bikini, har vuxit ur det mesta och använder bara typ 3 stycken varav bara en är sån som man kan sola i, så jag köpte en leopard bikini från nakd som var superfin! Hoppas bara den passar.

Men som rubriken lyder så ska jag ju snart resa och tänkte ta upp den debatten lite, många har blivit mycket mer medvetna på senaste tiden, framförallt sedan aningslösainfluencers började lägga ut sina stories. Och känner själv att jag vill tänka över mina rese val lite. Resa är ju det bästa jag vet, men också det som bidrar till en försämrad miljö. Jag vill resa, och kan absolut tänka mig att göra det på andra sätt än flyg. Men samtidigt vill jag kompensera för de flygresor jag gör men vet inte hur. Skulle behöva läsa på lite mer faktiskt...

Ska iallafall nu på sportlovet till London som jag kanske nämnt tidigare, jag och mamma åker dit några dagar för att träffa min gudmor men även för att shoppa, vi planerar att resa dit med nästan tomma väskor haha. Vill helst bara gå på primark och köpa fina smycken men även valentino och se om jag ska köpa en nytt armband.

Sen på påsklovet åker jag till Frankrike precis som varje påsk och sommar. Vi har ju hus där, så jag och mormor åker ner nästan direkt och sen kommer resterande ner bara några dagar. Så jag och mormor är där i nästan 2 veckor, ska bli såå mysigt. Bara ligga och läsa, sola, äta god mat och ta det lugnt. Är så tacksam över att ha vårt landställe, det är verkligen en trygghet att ha ett ställe att åka till där man spenderat stora delar av alla somrar i sitt liv. Och att jag har en mormor att åka dit med :)

Men det var väl de, nu ska jag plugga psykologi och sen gå ner till SATS.

Puss


Produkterna är länkade i bilderna

Fina fina London

Fina fina Frankrike

Gillar

Kommentarer

agnesbluhme
agnesbluhme,
Du är en aningslös influencer.
nouw.com/agnesbluhme
agnesbluhme
agnesbluhme,
Riktigt aningslös
nouw.com/agnesbluhme