London

Godmorgon från kontoret. Nu är det tredje dagen i London och på min praktik på Daniel Wellington. Det har hänt så sjukt mycket dessa tre dagar, så intensivt. I måndags efter jobbet möttes vi alla upp "hemma" och sen åkte vi ut och åt på ett ganska äckligt taco ställe. Vi beställde in quesadillas som smakade riktigt illa... Igår efter praktiken åkte jag tillbaka till Clink78 där vi bor. Ett hostel som är bland det minsta och ofräshaste jag har bott, men det kunde såklart varit värre. Sen åkte jag med Julia in till City och mötte upp Agnes och Ebba på primark.

Jag köpte då följande, 6 par trosor, en jacka (bild kommer senare, den är så sjuuuuukt snygg, beige puffer jacket i manchester tyg typ), ett par rosa chunky sneakers, ett par örhängen i lite leopardmöster, tre scrunchies, ett par springtights som var för stora så ska lämna tillbaka dom eller ge till Agnes. Köpte även en BH för 1 pund (ca 11 kr). Köpte även en tanning mit med plats för tummen, så söt haha.

tror det var det. Idag åker jag till min gudmor några dagar som bor här i london, mest för att få sova ordentligt och mysigt att träffa henne.
Puss på er.

Nästan inte tagit några bilder utan bara videos på mat på snapchat.


Gillar

Kommentarer