Life update

Allmänt

Har gått i gymnasiet i ungefär två veckor nu vilket är helt sjukt! Tiden går så otroligt fort. Är redan skoltrött...nej men de är ansträngande att börja ny skola så när man kommer hem somnar jag och sover minst en timme. Har lite oklart schema och ännu inget wifi i skolan, dessutom är wifiet hemma så långsamt att den inte kan logga in på wordpress (min blogg) därför kan jag bara blogga när pappa är hemma och kan internetdela…

Vet ej om jag ska fortsätta på basket…Har spelat i 6 år nu ungefär men känt på senaste tiden att jag inte är lika taggad längre eller känner att de är lika roligt, dessutom har jag varit skadad såpass mycket och länge att jag missat mycket. Det är även måånga i laget som har slutat vilket gör att det inte blir lika roligt att gå på träningar då det är så få där. Ska testa och gå på en träning och känna efter lite men det blir nog bara gym och dans för mig framöver.

Jag och Valter firade 2,5 år den här månaden! whaat tänker ni och ja nu var det 2,5 år sedan vi blev tillsammans och där kan man också känna att tiden gått alldeles för fort. Vi blev ju tillsammans i slutet av 7an och nu har vi börjat gymnasiet. Älskar att titta tillbaka och se hur mycket vi utvecklats, både tillsammans och som individer. Mitt lilla hjärtis, älskar honom så så mycket.

På höstlovet ska jag och Mammi på tjejresa bara hon och jag!! Ska bli såå mysigt och längtar jätte mycket. Ni får veta mer om de sen.

Min lön kommer den 7e spetember! 9000 in på kontot vilket känns riktigt skönt, ska unna mig själv att fixa naglarna då och tänkte antingen göra matta ljusrosa eller sån här french fade. Dessutom har jag valt ut typ 8 basictröjor från zara som jag ska beställa hem. Behöver verkligen fylla på i min garderob nu när jag rensat den och den är helt tom!!

Puss

Gillar

Kommentarer

Agnes,
Hej! Först vill jag säga bra blogg och grattis till dig och Valter! Min fråga är bara vad du jobbar som? Är det bloggen eller något annat? Kram
agneslilja.devote.se
Clara Dahlborg,
Tack! Jag går ju i skolan på dagarna så jag har inget jobb utöver bloggen 😊
claradahlborg.se