Lately

Allmänt

Hej älsklingar, bloggar så dåligt just nu, jag veeet men det är dels för att jag börjat kolla prison break vilket tar upp all min lediga tid haha och när jag inte kollar prison break så pluggar jag inför de 1000 grejer jag har i skolan nu innan jullovet. Helt sjukt jag känner mig helt dränkt av allt plugg. Men tänkte bjuda på en liten recap över vad jag gjort de senaste veckorna/helgerna.

För två helger sen var vi ett gäng från klassen hos alle vilket var såå trevligt. Det är mysigt att vi i klassen umgås såpass mycket på helgerna!

Förra helgen käkade jag middag med Elsa på Trattorian där en av servitörerna frågade om mitt nummer haha, otroligt cringe men lite kul ändå. Lördagen satt jag barnvakt till min kusin och åkte sen taxi från stan med Alle till täby och ännu ett litet klasskrök hos Issa, hade såå mysigt och sov även där. Morgonen därefter gick hon jag och Alle och köpte brunch på Willys, glass, micromat, billys pizza, massa croissanter och bullar, juice o redbull, chips och dipp o aa massa mat. Tror vi åt typ en fjärdedel av allt innan vi var sjukt mätta haha. Jag själv drack bokstavligttalat 1,5 liter juice vilket resulterade i sjuk magont hahah. Kunde seriöst inte röra mig.

Sen i veckan hände det inget speciellt, jag gick på info om svenska skolan i nairobi då jag kanske ska åka dit bara Januari till maj men vi får se hur det blir med det. I torsdags fyllde pappa och farmor år, 50 och 75. Tycker det är såå gulligt att de fyller år på samma dag. Efter middag med hela tjocka släkten hos farmor åkte jag till Issa där vi hängde några, sov där vilket var sjukt oplanerat men hade ändå kul som vanligt hos henne. På morgonen fredagen tog jag och Fahle bussen till skolan, skrattade så otroligt mycket då han gjorde narr av mig hela tiden över hur jag klagade och att han sen tappade ut allaaa sina tuggummin på gatan.

Sen tas vi till gårdagen vilket var en såå konstig men kul kväll. Börjar med att käka middag med Elsa och Louise hos mig, sushi, såå sjukt gott. Sen åkte vi till stand och förade, hade såå kul där verkligen. Sen drog vi hela tjejgänget till en annan grej i Djurs där de mest va kaos så jag och Agnes drog vidare ganska snabbt med några 99 killar till Lidingö där det också var sjukt skevt. Efter mycket slir fram och tillbaka åt olika håll hamnade jag tillslut hos Elsa där jag sov.

Vaknade rätt sent, fuckade upp hela morgonen genom att tåget inte gick, min mobil var död så jag fick ladda den i någon gubbes lägenhet för louise vaknade inte och kunde inte släppa in mig i lägenheten. Tillslut öppnar hon, jag blir hämtad av mamma i stan, vi åker tillbaka till djurs för vernissage och sen tillbaka till stan där vi köpt födelsedagspresent och parfym på den nya chanel smink butiken. Sen åt vi tryffelpasta, tryffel toast och spetskål på brillo, riktigt najs. ATM sitter jag barnvakt och ska göra de hela kvällen. Skönt efter gårdagen.

Puss

Gillar

Kommentarer