Långhelgernas Långhelg

Kan vara så att jag hade en av de bästa helgerna i mitt liv, no joke.

Vet inte ens hur jag ska sammanfatta den på bästa sett men ska försöka. Torsdag var ju alla lediga, så vi bestämde oss (Jag, Ebba, Issa, Agnes och Corre) för att sola och äta lunch hos Agnes. Ett mycket bra beslut. Åt såå god lunch och sen fortsatte vi med drickspelet som vi nu nästan är klara med, lite jordgubbar med vaniljglass och massa mysigt snack i solen. Vid 18 avrundade vi dagen och det blev hemfärd för en middag i solen.


Fredag träffades tjejerna från gamla klassen i friberga för frukost hos Ia, finns inget bättre än att träffa alla och bara sitta och mysa. Även då var det sol och varmt. Fick en brutal matkoma så när jag och Mamma sen skulle äta lunch på Piazzan så blev de bara en lemonad för mig, även om jag tog ett antal tuggor av hennes vongole.

Vid 20 fredag kväll hämtade jag Agnes och Corre för middag hos mig, de blev lite plockmat vilket var perfekt grund för en krök kväll. Vi körde lite beerpong hos mig, sen skjutsade Issa alla oss till Aida som fyllde år. Vi var bara där en stund men ytters trevligt där med. Fick sen med mig Lelle och tjejerna tillbaka hem till mig, där även sen Hilda, Agnes, Filippa m.f. kom. Mer beerpong och "pandoras ask". Somnade vid 04 och vaknade kanske vid 10 för att gå upp och städa.


Lördag åkte jag Corre och Agnes till MOS för att kolla kläder, jag kom hem med en så fin typ "stickad" skjorta från And Other Stories. Verkligen ett dröm plagg för sena sommarkvällar (haha ush). Sen kom även allt jag beställt från Asos, bla. den här blommiga klänningen.

Lördag kväll blev de ännu mer beerpong (fattar man att jag övar för att bli riktigt bra?!) Blev ett antal för många glas men hade otroligt kul verkligen. Somnade kanske 05...

Det var det, nästa helg ska de bli så fint väder och känner bara LYCKA! Poolen håller på att sättas på så nu är det verkligen sommarkänsla på riktigt.

Puss

Gillar

Kommentarer