Landet en helg

Hur mysigt ändå att åka till landet en helg? Alltid tyckt att åka dit är att förlora värdefull tid (missa krök med andra ord haha) men när man får med sig de roligaste människorna på denna jord så kan de ju inte bli annat än lyckat?


Vi tog bilen ner fredag kväll och kom fram vid 20 ish. Då lagade vi fish-tacos vilket blev riktigt bra, resten av kvällen övade vi på beer pong. Avslutade kvällen med att jag och Agnes terrade folk på FaceTime, och fick vara med på Brillo via Valters kamera.
Dag 2, åt vi en mysig sen frukost vid 11, sen började vi med att rita vårat ”drickspel” som ni antagligen sett att alla gör på TikTok. Det var mycket svårare än vi trott att komma på 89 olika moment men vi kom ändå ganska långt. Sen blev de lite skytte haha och bastu med bira. En riktigt sen middag där vi grillade kyckling sparris och halloumi. Gott.
Sista morgonen innan hemfärd gjorde vi våfflor och fortsatte med spelet. Vi blev inte helt klara vilket var synd då man hade velat test köra på valborg, men men.


Bjuder på lite bilder, man är ju alltid riktigt schleten på landet men det är väl lite charmen med det hela.
Puss

Gillar