Lägenheten

Nu har jag äntligen flyttat in!

Helt otroligt vilket lugn jag känner nu när det mesta är på plats, och resultatet blev över förväntan! I måndags fick jag tillträde och då började vi fixa, vi har inte gjort jätte stora ändringar ännu, så det finns mycket kvar att göra. Köket ska bli en annan färg och bänkskivan ska bytas ut till marmor. Badrummet lägger jag inte in någon bild på iom att det ska renoveras helt så småningom och nu är det inte så vackert hehe.

Men för att summera så målade vi alla lister vita, tidigare var de grå/blå vilket jag inte gillade. Sen satte vi upp gardiner i sovrummet/vardagsrummet vilket gjorde såå mycket. Älskar att det är högt i tak så rummet känns större än vad det är. I hallen satte jag upp en stor spegel och under kommer det en rotting bänk/skoställ nästa vecka som kommer passa perfekt. Köpte en TV bänk och en ny TV, mattan är mormors gamla, soffan köpte jag mest för att det var den enda på hela internet som var perfekt storlek (hade annars inte valt grå). Sen byttes spisen/ugnen i köket och nästa vecka kommer det även en ny fläkt.

Kvar att göra är ju som sagt köket och badrummet samt att sätta upp veckhissgardiner i köket. Lamporna var en nödlösning då jag inte hittade några som var perfekta.

Den är på 30 kvm, och ligger mitt i centrum men på en lugn gata.

Är så så nöjd,


Före (från visningen) / Efter

Gillar

Kommentarer

LinaE
LinaE,