kvällen igår

Allmänt

Godmorgon hörni! Vaknade precis och är riktigt, riktigt trött.

Kvällen igår var ju nått...Vid 20 så drog jag in till Elsa där hon, Louise och Felicia, vi började käka lite och sen kom även Lowa och Vanja. Vid 21.30 började vi röra oss i Felicia och Lowas bilar mot täby, och en fest som min klasskompis hade, men de ville verkligen köra 100% lagligt så de tog typ 45 min... När vi va framme hade vi skit kul, de va fortfarande tidigt på kvällen men ändå mycket folk där, och väldigt blandat vilket var kul. Sen precis när V kom så skulle vi dra vidare till en annan grej längre bort så vi hann knappt säga hej han och jag innan jag behövde sticka... Men vi tog iaf bilarna typ 600 meter bort till en annan grej där jag stannade typ hela kvällen. Hade såå roligt där med verkligen.

Vid typ 02/02.30 så skulle vi vidare till ännu en annan grej men då tappade jag o Filippa bort resten av gänget och båda hade döda telefoner så vi typ stog ett tag o visste inte vad vi skulle göra....

Som TUR var så såg jag en väg när vi irrade runt som jag kände igen, då var det vägen till den första festen under kvällen, då vi promenerade hela den tills vi kom tillbaka dit och där var även Valter kvar. Så jag och V åkte hem och la oss typ vid 4 kanske.

Men sammanfattat så var det en jätte rolig kväll.

Puss

Har dock inga bilder från kvällen men så går de ibland

Gillar

Kommentarer