Korre fester

Ännu en helg i lund avklarad, denna gång blev det lite mer alkohol inblandat dock. Men sånt man räknar med under "studentlivet" som vi så fint kallar det.

I fredags åt jag och Issa middag hos Ebba och Agnes, en riktigt trevlig taco blev det. Sen dracks det cava och kördes dricklekar innan avfärd. Vi + Stina, Henke och Viktor rörde oss in till City där Stinas kompis tydligen hade "korridorsfest" på parentesen (studentboende). Väl framme visade det sig bara vara vi + stinas kompis som skulle delta i denna "fest" så jag och Agnes gick ut på balkongen där vi såg att några andra hade röj en ingång bort. Så som man tydligen gör här i lund, ropade vi och bjöd in oss själva. Där va det betydligt mycket mer folk, ganska kul ändå. Efter nån timme där bar de av till Lunds nation där vi hamnade på en annan korridorsfest som var riktigt stökig men framförallt lökig. Där var vi till kanske 01.30 och gav sedan upp för kvällen och åkte hem.

Vaknade upp och mådde som en påse skridskor (skit), beställde pizza och glass från foodora, engångsförteelse, och städade sen lägenheten. Gjorde pasta till middag som smakade piss... Sen dusch, smink och fix innan avfärd till Agnes och Ebba för att återigen kröka. Denna gång kom Annas 5 killkompisar hem till Agnes och Ebba och vi förade och körde lite dricklekar (ölkubb) sen vidare till City igen för ett besök på parentesen, malmö nation och sen lunds nation, dött på båda de sistnämnda. Så avslutade kvällen två av killarnas lägenheten där vi alla satt och snackade, körde musikquiz och hade det trevligt. Hemgång vid 03.30 ish.

Gud vad ointressant att läsa i detalj om två exakt likadana kvällar, men men, kommer nog bli måånga fler att läsa om i framtiden.

Idag har jag klippt Stina och Annas hår, blev riktigt bra. Och sen lagade jag middag till Agnes Ebba och Stina. Asiatisk lax med nudelwok.

Puss

Gillar

Kommentarer

LinaE
LinaE,
Du e så fkn snygg. Miss u
nouw.com/linae