Juni månad

Varför går tiden sååå mycket fortare på sommaren? Juni är ju liksom redan slut? Och jag har inte skrivit här sen i maj.... så att summera kommer bli svårt (och för långt) men lite kort bara, vi åkte ju hem från lund där i början på Juni, jag och Marcus, sen åkte han tillbaka till Skåne och jag jobbade en vecka. Sen kom han tillbaka en vecka och nu samma igen, jag jobbar och han är i Skåne. VAD INTRESSANT! Men vi har spelat mycket golf och ätit mycket god mat, testat nya restauranger och tagit det lugnt, men saknar Skåne väldigt mycket. Så därav åker jag ner nu på fredag bara över helgen. Och så kommer bygget igång på torsdag!!

Efter helgen i Skåne ska jag jobba ytterligare två veckor, sen åker familjen på roadtrip genom västkusten. Med lite olika pitstops som jag inte riktigt vet vilka de är men Smögen är iallafall ett av dom.

Sen beroende på hur det går med bygget kommer jag antingen stanna i Lund ett tag eller åka hem.

Blir ingen sommar i Frankrike detta år heller :( vi har ju bestämt oss för att sälja husen vilket känns så jävla konstigt iom att jag praktiskt taget är uppvuxen där... Men sånt är livet.

Bjuder på lite bilder istället från senaste soliga dagarna

Puss

Gillar

Kommentarer