Jul, nyår och tillbaka i Lund

Hej gullisar,

länge sen jag skrev här, gav upp lite på bloggandet någon gång där i december då sista tiden i Lund var riktigt tufft, pluggmässigt. Men nu är jag igång igen, än så länge. Sen sist jag skrev har jag skrivit min sista tenta, som jag klarade! Sjuk mängd tur troligtvis men nu lägger jag kinesiskan bakom mig ett tag för att plugga jöken och handelsrätt (företagsjuridik), en 30 poängs kurs som jag mest ska läsa för att se om juridik är något för mig. Sen har jag ju varit hemma över julen, både mamma och pappa fick corona en vecka innan jag kom hem så första dagarna hemma flydde jag och N till hans landställe och hade en liten egen mini jul. Sen väl hemma igen så spenderade jag mest tiden på nedervåningen ensam haha. De få gångerna jag gick upp innan julafton var med munskydd för att hämta mat.... Men sen på julafton firade vi alla tillsammans då det gått 2 veckor sen mam och pap fick corona och ingen utav dem blev särskilt sjuka, men med munskydd då.

Julen blev ju väldigt annorlunda för vår del då vi brukar vara på landstället och fira med farmor och släkt, sen mormor och sen morfar. Första julen utan mormor, kändes väldigt konstigt och jag saknade henne extra mycket.

Istället blev det utomhus drink med kusinerna men det var trevligt det med.

Nyår spenderades hos Agnes, med Ebba, Hilda, Filippa, Julia, Nina, Aida. Vi åt trerätters och hade det väldigt roligt. Sen kom Viktor förbi och sedan bar det av till Alex där det var ganska mycket folk. Jag stannade inte jätte sent, kom hem vid 03.30 typ. Men verkade ju som att det var tur att jag åkte när jag gjorde då det var svårt för folk att få taxi hem.

Nu är jag iallafall tillbaka i Lund, först av alla. Imorgon får jag nycklarna till min nya lägenhet. Mamma, Pappa och Nina är med och vi ska måla och fixa. Imorgon blir de tillträde, sen reka i lägenheten och mäta, och sen till IKEA för att inhandla diverse möbler mm.

Lovar att lägga ut före och efter bilder när det är klart!

Puss

Jobbade även två dagar på salongen, saknat VITA och alla fina människor!

Gillar

Kommentarer