Jag ska till Lund

Kanske inte jätte ny info för de flesta, men för er som inte visste så ska jag flytta till Lund nästa helg. Och inför detta har jag även köpt en ny dator för att kunna uppdatera bättre. Känns som att om det är någon gång bloggen ska dras igång igen ordentligt så är det från "studentlivet" i Lund, hur mycket studentliv det nu blir iom corona men aja.

Det var så sjukt länge sen jag skrev här, okej en månad ish men ändå länge. Har ju sedan dess faktiskt hunnit vara i båstad, vilket var typ sommarens största händelse, tillsammans med att vi köpte en hund. En liten mops som vi hann ha i ca 1 vecka innan han behövde avlivas. Inga detaljer på det mer än att vi blev grundlurade av en tjej till att köpa en mops som hon påstod var helt frisk som sen visade sig inte kunde andas över huvud taget... Lilla Charlie :( som alla hann bli så himla himla kära i. Min bästa vän i livet, min lilla mormor, somnade också in för 21 dagar sen, kommer nog aldrig förstå att hon är borta även om jag vet att hon har det bättre i himlen nu.

Har min sista jobbdag nästa vecka, vilket känns så sjukt. Jobbat på salongen i prick ett år nu och kommer sakna det som fan, men att lämna Stockholm känns samtidigt så rätt.

Slänger in lite bilder från senaste tiden, båstad och fram tills nu.

Båstad:

Charlie på landet:

Övrigt trevligt:

Gillar

Kommentarer