Jag har fått sommarlov

Hej alla mina fina.

Det har blivit Juni månad redan, och jag har inte ens fått "sommarkänsla" än... kan vara pga att det regnat hela dagen och varit småkyligt men men. Imorgon ska det bli bättre väder och då ska vi ligga och sola o bada hela förmiddagen.

Sen sist jag skrev har det inte hänt jätte mycket... jag spenderar många dagar i veckan med Ebba Agnes Issa och Cornelia, vilket också är det mysigaste jag vet.

Vi har ätit pizza och solat, haft picknick i en park, kollat gåsmamman och ätit MAX. Optimal start på sommaren ändå. Igår tog Ia studenten också, jag lämnade in min sista inlämningsuppgift och fick officiellt sommarlov från universitetet. Sen åkte jag och Agnes till Ia där det serverades massa krök, mat och hölls fina tal. Trots att de började regna någon gång där under kvällen så var det ändå såå lyckat! Blev dock inte jätte sent för min del.

Men som sagt, idag har jag och Ebba och Agnes ätit MAX, de blev hamburgare och nuggets och typ 7 olika dippsåser, med studentrabatt får man dessutom största sizen av allt gratis hehe, win win.

Nästa vecka jobbar jag på salongen två dagar och sen blir de studentfiranden på helgen, mys!

Puss

Bjussar på massa härliga bilder också


Gillar

Kommentarer