Italien unseen

Allmänt, Resor

Tänkte bjuda på lite bilder jag tror att ni faktiskt inte sätt än från Italien, första är på min fina mam och pap när vi första dagen väntade på att ta båten till Como, de var så jääkla varmt och framförallt när vi skulle stå stilla i typ 20 min innan båten kom. Dock var temperaturen mycket mer behaglig väl på båten.

Hela min familj, framförallt mamma har ju dille på pasta vongole, och såklart när vi befinner oss i Italien är ju målet med resan att hitta den godaste vongolen. Det här tror jag är vårt tredje försök, tror inte det var den bästa dock + att pappa råkade skvätta olja på min gucci så var smått frustrerad.

Men vad gör det när han är så här söt ändå, sticker upp lite vid poolkanten, lite lycklig blir man ju.

Jag tycker ju det är ganska jobbigt att vara den enda som inte får dricka alkohol i min familj, men under resan så var pappa lite krasslig så han stöttade mig i mitt virgindrickande. Tycker faktiskt ALLTID att virgindrinkar är godare än de med alkohol i, har nog bara inte vant mig än.

Här är en av mina favvotröjor som jag tyvärr inte köpt eller kommer köpa... Älskar ju päls på kläder men 8lax är lite väääl för min egen smak.

Och sen sist ut har vi det godaste jag åt under resan (förutom vongolen) en friterad mozzarellaboll (!!!) den var så sjuuuukt god att jag nästan vill försöka mig på att skapa en liknande hemma. Tror dock inte att det kommer bli lika bra men får ju faktiskt ge det ett försök

Puss

Gillar

Kommentarer