i'm back

Mode

Nu är jag tillbaka! Bloggen har ju legat på is i två veckor nu, och jag har varit ledare på wild camp, Beckershof. Skönt att vara hemma igen men faaan va kul jag haft det. Verkligen älskat dessa tre veckor och tror nog att det kommer vara det bästa under hela sommaren. Haft så otroligt kul med alla ledare och barn trots att jag var dödssjuk mitten av sista veckan och låg i sängen med hög feber i dagar men bortsätt från det så har allt varit toppen! Sista kvällen igår när alla barn åkt hem och vi städat allt så hade vi ledare fest, käkade god middag, badade bastu, drack och pratade hela natten. Kl 06.00 la jag mig i sängen för att sova och tre timmar senare var det upp för att städa de sista inför avfärd.

Blev hämtad vid 12, käkade på vägen, och körde raka vägen mot stockholm och schutermanrean haha. Fick med mig hem ett par underbara silvriga skor som present till mig själv efter att ha jobbat hårt i tre veckor.

Nu ska jag vila upp mig kanske sova lite, de behövs och packa för imorgon drar jag igen till Norge. Får se hur eller om jag ens kan blogga där men tar med datorn så de borde nog gå att lösa. Ni har ju sluppit mig i två veckor nu så nu blir de mycket inlägg.

Puss

  • Mode

Gillar

Kommentarer

Maja
,
Var är dina tofflor ifrån?
Clara Dahlborg,