i telefonkö

Ja, precis som rubriken lyder ligger jag i min säg, suuuuper kissnödig och väntar på att komma fram för att kunna boka bord på en restaurang ikväll. Suttit och väntat nu till ljudet av regelbundna toner i 10 min och börjar faktiskt tröttna. Igår var en luugn och skön fredag, jag och Alle spelade minigolf i täby 36 hål vilket va svinkul tills jag började syka honom och han slog bort min boll. Jag gjorde tre hole in ones haha. På kvällen övningskörde jag med pappa och handlade lite mat, åt pasta vongole och sen bara chill i soffan. Skönt att gå och lägga sig tidigt för att va utvilad.

Idag, lördag, har jag mamma och mormor varit i stan och ätit lunch på Paraden, var inte särskilt hungrig så tog en chiabowl med hallonkvarg som seriöst va såå äcklig...sjukt besviken, smakade liksom härsket men nån äcklig bismak, ångrar nu i efterhand att jag inte skickade in den igen. Ibland undrar man hur de kan servera sånna saker. Men som sagt inte så hungrig så de va ingen fara.

En till kul grej är att jag köpt gellack och uv/led lampa så jag kan göra mina egna gelnaglar. Gjorde de första i måndags och de ser fortfarande exakt lika bra ut. Så nästa vecka ska jag nog beställa fler färger.

Nu ska jag försöka boka nått annat ställe att äta på ikväll istället.

PussGillar

Kommentarer