humörsvängningar

Mode

Här ser ni hur min kväll igår och dagen idag spenderades, depp... igår kväll insåg jag att mina kära, underbara, favorit céline solglasögon gått sönder, asså verkligen pajat heelt. Börjar såklart gråta då de är de enda solglasögonen jag verkligen gillar. Är deppig hela dagen tills jag mamma och mormor tillslut bestämmer oss för att åka till närmsta stad och förhoppningsvis hitta ett par nya att köpa. Kommer in i sista solglasögonbutiken och de finns massa céline modeller men inte just dessa...ger upp inombords men då frågar mamma han i butiken om de har dem på lager och då drar han fram en liten låda och där ligger dom!!

Blev så sjukt glad och tyckte verkligen att de va perfekta, har ju haft svarta nu i ett halvår och verkligen trivts med dem men kände att jag inte ville ha svarta igen och de jag hittade var den perfekta kompromissen, bruna med svart nedtill.

Han i butiken var dessutom extra snäll och gav oss 30% rea ist för 20 och jag fick dessutom ett tom ford fodral utöver de céline fodralet för jag ville ha ett hårt. Plus att han gav oss massa extra prylar och tillbehör.

Dagen kunde inte avslutats bättre + att jag fick ett nytt SÅ fint halsband av mamma.

Puss

visst är jag snygg när jag gråter

  • Mode

Gillar

Kommentarer