höstlov

Hej på er. Jag har väl typ gått i ide, men de sa jag ju att jag ville efter London resan så det är väl rätt då. Sover alltså länge och hela tiden.

Men, har iallafall hittills haft ett bra höstlov. Det började ju i fredags när vi kom hem från London och då hade jag en efterlängtad myskväll med familjen. Sen på lördagen sov jag hela dagen i princip och sen åt jag middag med min mormor på Trattoria Montanari. Precis som jag skrev på min story den kvällen är det faktiskt Stockholms bästa restaurang 100%.

Söndag, var jag på shoppingrunda med mamma och letade efter nya ben till min säng. Satt in en ny sänggavel som var för hög så nu ska vi höja upp sängen som egentligen är alldeles för låg. Sen på kvällen var de söndagsmiddag hos min farmor, de är alltid så mysigt. Denna gång var det halloween tema vilket jag älskar.

Okej måndag vill jag inte ens diskutera... vad f*n hände med vädret ursäkta?! Jag vaknar på morgonen och det är snö överallt. Med sommardäck på bilen bestämmer jag mig ändå i snöstormen att ta mig till coop för att handla. Kanske intre smartaste, slirade typ ett halvt varv o hade 0 kontroll på bilen. Gör inte om det iallafall. Sen satt jag barnvakt.

Och igår va min mest hektiska dag någonsin. Vaknade, dusch, till EL-ON för att lämna in mammas steamer, till Djursholms torg för att lämna in en väska och plånbok till second hand, skulle korta mina halsband också men glömde det.. In till stan för att äta på Eataly, sen hem, sen tillbaka till stan, middag på MAMA och sen bio. Tillsist hem till Bratt en sväng, hem igen, ut och hämta Simon på Sammis och skjutsa hem honom, hem igen.

Ja det är mitt höstlov hittills mannar. Hoppas ni har det bra ni med. Puss


Gillar

Kommentarer