Highlights 2018

Nu har det gått drygt en vecka på det nya året och än så länge har jag bara haft ren ångest, eller ja sen vi kom hem från Sri Lanka. Jag blir verkligen en helt annan person under vinterhalvåret... trött och typ noll ork eller livslust. Men men, tänkte dra några av de bästa delarna från 2018 och bara uppskatta året som gått, även om det kanske inte var det bästa året i mitt liv.


Först o främst, i februari åkte vi först till San Francisco och sen till Whistler. Är ju inget as stort fan av att åka skidor men kul hade vi ändå. Bartendern på Swedish afterski hade aldrig hört talas om HotShots så vi drog fram ett recept haha.

Därefter vid påsk åkte vi som vanligt till Frankrike, hade dessutom fått en snygg spraytan dagarna innan av Klara så kunde vistas i solen utan att se ut som ett lik.

Hela april gick riktigt fort, ett antal fester hemma hos Alle, riks mycket plugg och stress. Men sen kom maj och hoppet började lysa. Jag opererades igen för hjärtat och Agnes hade sin feeeeeta dagsdojja. Hade svinkul faktiskt, bästa festen 2018.

Sen kom Juni, allas favvomånad. Vi firade Kalles 18 års dag med Mares, också en av årets bästa kvällar.

Sen slutade vi skolan och jag o Daniel tog vårt pick och pack och drog till Peking, en av de bästa resorna jag gjort. Vi hade verkligen svinkul. Pluggade massor, åt god mat, festade och njöt (halvt) av de 40 graderna.

Resten av sommaren var jag i Frankrike och Göteborg. Sen var det back to business med skolan och allt, jag fyllde 18 och tog körkort.

Sen kom de vi alla väntat på (typ), anledningen till varför jag egentligen valde Internationell Ekonomi. London resan. Min prao på Daniel Wellington var ju bara helt perfekt, och vi hittade på massa skoj. Jag spenderade några dagar med min älskade gudmor. Jag o Pau köpte coola väskor och förövrigt spenderade jag stööört mycket pengar. Men men.

Sen gick månaderna bara såå snabbt. November och december kändes som typ 3 dagar nu i efterhand. Hade sjukt mycket i skolan och mörkerdeppen smög sig på. Men vi kom igång med vårt älskade underbara lilla UF, sålde i princip slut hela lagret på 1000 reflexer på bara tre veckor. Beställde fler reflexer och det rullade på som smör.

Och det var hela 2018 i korthet.

Puss

Gillar

Kommentarer