Hemma!

Allmänt
Äntligen är allt som det brukar, datorn är i knät och jag ligger i min säng.
Italien har verkligen överträffat sig själv, hela resan blev långt över mina förväntningar :) 4 träningar per dag och sen matcher på kvällarna, gissa om man var helt slut efter varje dag, nej då ska man ha kul med alla killar (jag o hilda var ensamma tjejer i vår ålder hehe) träffat massa underbara personer som man får lite ångest över att man aldrig kommer se igen, aa typ så... kl 23 skulle alla vara tillbaka på sina rum o sova men jag o hilda tyckte de var värt en utskällning och en del armhävningar för att stanna i nåns rum några timmar till ;)
Jobbigt nu efter att ha gått upp 7 varje morgon så vaknar man tidigare här hemma me... halv 11, så tidigt vaknade jag idag... och ont har jag lite överallt... Knät, foten, halsen och huvudet....
Men nu är det inte långt kvar tills vi drar från Sweden igen och fortsätter till France :)) Vad va de för sverige vi landade i igår egentligen, de spöregnade och va kallt... och det ska vara svensk sommar? varför är jag inte så förvånad...?! Aja, här kommer lite bilder från lägret :)

kommer sakna dehär så sjukt mycke...

utsikten var ju helt crazy
nya RayRays, bättre bild snart :)


Gillar

Kommentarer