Helgen och ännu en vecka

Allmänt

Tjaa, fan va kul med en ny vecka. Efter att man varit sjuk så pass länge så är det som att födas på nytt när man får komma ut igen och känna sig fri utan begränsningar. Haft en trevlig helg och faktiskt en väldigt trevlig start på även denna vecka! Men först, i fredags var det fest hos en kille i min klass. Vi förade först hos Agnes där jag inte kände mig helt tip top, kroppen var nog inte helt van vid tempot efter att ha chillat såpass länge. Vi tog sedan en taxi till täby där festen hölls. Hade ändå kul, även om det som vanligt skedde lite intriger osv. Dansade och DJ'ade, tog hand om fulla människor och hade ändå rätt trevligt. Sist ut var jag också, någon snodde min och Alles taxi så vi fick vänta typ 50 min ute i kylan på en ny. SKOJ. Lördagen var bara heeelt chill, kollade film åt godis osv. Skulle på en 18års grej i stan men kände mig inte helt 100 i kroppen.

I söndags planerades sommaren, tre veckor i Kina är nu bokat och det känns så sjukt overkligt. Men är ändå taggad, blir en helt ny sorts utmaning och kommer nog ha så kul. Reser med en familjekompis som är lika gammal som mig. Vi ska bo, bara han och jag, i en villa i Peking i tre veckor. Plugga på dagarna, asså gå i skola typ och göra annat kul på helgerna.

Haha blommorna var egentligen inte alls till mig, man kan ju önska...

Idag då, måndag. Började med matte och fick reda på att jag slipper göra ett matteprov som jag missat vilket var såå skönt att höra. Sen åkte vi in ett gäng till stan och käkade lunch på vigårda. Jätte gott men fick sjuuk matkoma verkligen... Sen gick vi till ZARA, jag köpte en vanlig vit tshirt för typ 50kr. Fick agera personal stylist till Alle och valde ut massa snygga kläder till honom. En grå hoodie, en mörkblå sweater och en skit snygg jacka! Därefter åkte vi till Älvsjö och gick på UF mässan. Inte jätte givande kanske men aja... Sen åkte vi tillbaka till TC jag Julia och Alle för att fika på Fabrique. Åt en jätte god kardemumma bulle, kan verkligen tipsa! Sen gick jag i solen och hämtade min kusin på dagis och satt barnvakt några timmar. Sjukt givande faktiskt. Sen lite gossip och snack med min faster och sen hem. Ändå en mysig och rätt produktiv dag. Nu har jag badat och ska faktiskt soova. Såå skönt. Har tyvärr inte tagit så mycket bilder på senaste tiden, ska verkligen försöka bli bättre på det nu.

Puss

 

Gillar

Kommentarer