Helgen i bilder

Helgen började med att jag åkte till Lidingö och lämnade de sista reflexerna som beställts därifrån. Riktigt kul att vi fick så många ordrar från ön men är lite trött på att leverera dit då det är så stort. Därefter åkte jag hem, tog en nap, åt lite middag och sen bar det av till Filippa, plockade upp Agnes på vägen. Väl hos Filippa förade vi lite, snackade och hade det väldigt trevligt. Runt 22 tog vi en stor taxi till International, där träffade jag sååå mycket gamla kompisar och bekanta vilket var skit kul. Sen vidare ytterligare till Livingroom där Orre hade "bord", det var faktiskt riktigt kul där. Kvällen slutade dock inte riktigt som tänkt när jag behövde betala 1150 kr för en taxi hem... KUL.I lördags sov jag riktigt länge, vid 11.30 gick vi ner till gymmet en snabbis, med betoning på snabb. Vi var där i kanske 50 min max o gjorde några snabba övningar. Håller på att lära mig att göra chins, inte helt lätt.


Sen var det bara att duscha, sminka sig och svira om till party outfit igen för kl 14 var det LUS - lunch utan slut. För att fira Elsas mamma Carola + bästis som båda fyllt 50. Det är alltid liiivets fester när det är vuxna som anordnar. Först så god mat, sen massa hotshots och goda drinkar, och såklart massa dans. Hade svinkul, men det blev inte så sent med tanke på att det började 14, jag kom hem runt 03.


Söndagen inleddes med en fet Phils burger, sen åkte vi till min faster som fått tvillingar. Kan ha varit det gulligaste jag sett i hela mitt lilla liv. Jag fullkomligt älskar spädbarn. Avslutade helgen på topp med tacomiddag hos Agnes, riktigt mums och mys.

Puss

Gillar

Kommentarer