helgen

Allmänt

Hej på er alla fina! Kom precis hem o har lagt mig i sängen, ångesten för allt plugg till nästa vecka kryper sig fram men jag ska snart ta tag i allt plugg. Helgen har varit fylld med massa skoj, i fredags var det idol final och som vanligt hade pappa fått nån sorts vip biljett från jobbet så då var de ju spikat att man måste gå. Jag klädde upp mig lite snyggt och åkte in till stan och mötte mamma, Nina och pappa. Väl framme var de middag och lite låtar som sjöngs av de gamla idolerna som åkt ut. Sen var de dags och eftersom jag inte kollat nått så visste jag inte riktigt vilka de var i final. Sen fick jag reda på att hon Hanna faktiskt är yngre än mig?! Vi tröttnade efter första "akten" eller vad man ska säga så vi tryckte lite efterrätt och drog sen hem. Sket alltså i efterfesten. Hemma träffade jag Alle en stund.

I lördags var jag och Julia inne i stan och handlade julklappar, sjukt mysigt och jag lyckades faktiskt köpa de allra flesta. Sen åkte jag hem och bytte om och sen tillbaka in till stan för att servera på pappas herr middag. Det var superkul och jätte lyckat. När det började bli klara med allt käk åkte jag och Elsa och hämtade upp Alle i taxin och åkte till Jakob i Hägernäs. Jag var där hela kvällen och hade super kul.

Har på mig en hoodie som jag inte vet var den är ifrån, byxor från mango, väska från Saint Laurent och ett balenciaga armband

Idag har jag och pappa käkat världens godaste pizza på meno male. Kan verkligen rekommendera de stället!! Jag beställde en pizza med extra mozarella, tryffelsalami, grillad paprika och ruccola. Så sjukt gott verkligen. Sen bytte vi några julklappar och köpte ännu fler, kollade ut en rolex till mig i studentpresent och testade massa skor och kläder. Funderar på att köpa ett grönt velvet set till nyår från ZARA, dock finns inte jackan i XS i någon butik så måste beställa hem den o testa.

Nu ska jag plugga och käka middag.

Puss

Gillar

Kommentarer