Hela helgen

Allmänt

Tycker att det är dags att vi drar hela helgen i både text och bilder. I fredags var vi ju som sagt hos Alle, det som ja till en början skulle vara "ett litet gäng" blev lite mer om jag ska vara ärlig. Man kan ju säga att det spårade ur rejält och kvällen blev inte som tänkt. Jag kom hem kl 06.30 och sov bara två timmar. Mycket intriger men jag hade ändå tillslut ganska kul. Efter att jag sovit några timmar i lördags åkte jag hem till Alle för att snacka lite om kvällen innan.

Sen åkte jag på middag på Lidingö hos min kusin som fyller 16. Man saknar ju ändå den tiden, allt var liiite lättare då. Efter middagen åkte jag hem och somnade tidigt. Behövde verkligen det.

Söndag var det brunch hos Julia på schemat, gick upp vid 10 och skulle vara där vid 12 men lyckades tillslut få det riktigt stressigt ändå... Satte på mig min nya prickiga klänning som jag köpte i Frankrike och mina nya Chloe espandrilles som fick premiär användas. Brunchen var såå härlig och vädret var ju på topp. Tusen tack Julia!!

Efter brunchen hängde jag och Alle hos honom några timmar, kollade White Collar och åt middag. Har haft sjuk ångest inför allt plugg jag har men det mesta är ju Nationella prov som man inte kan plugga till så får bara lugna ner mig.

Puss

 

Gillar

Kommentarer