Hejdå Januari

Tänk att jag snart bott i lund i ett halvår! Sjukt. Ändå.

Veckorna går så otroligt fort. Kan nog bero på att jag har väldigt mycket plugg, så känns som att timmarna på dygnet är för få för att hinna få något gjort...

Idag har jag iaf spelat paddel för andra gången någonsin, med Ebba och två från hennes klass. Riktigt riktigt kul även om jag inte är särskilt bra haha.

Sen sist har inte jätte mycket spännande hänt, vi har krökat mycket hemma hos mig och haft presentation night. Så sjukt rolig grej där vi alla fick välja vilket ämne man än ville o hålla en presentation om.

Sen har vi pluggat en del på Grand Hotel, ätit lite för många luncher ute, njutit av det fina vädret och bara haft det gött.

I fredags åt jag middag med Agnes på VED, kul att få hänga med någon som inte pluggar, snacka om annat, hon jobbar ju på djursjukhus vilket är väldigt kul att få höra om. Btw, VEDs pizza är helt otroligt god, skulle kunna äta den varje dag.

Sen har jag även plockat ner alla mina köksluckor och skickat iväg dom på lackering, vem fan visste att de va så dyrt att lacka om köksluckor?!?! Inte jag...

Bjuder på lite bilder från senaste tiden, hörs snart.

Puss


Gillar

Kommentarer