Hej, jag, har, glömt, att, min, blogg, existerar

Jag gick upp i rök igen... är lite besviken på mig själv att jag verkligen glömt att jag har en blogg. Men men, tänkte köra en lite recap även om livet typ varit lika dött som min existens på bloggen.

What ever. Nu måste jag ta upp telefonen och kolla igenom mina bilder för att se vad jag faktiskt haft för mig. (Vill egentligen referera er alla till Agnes blogg iom. att hon skrivit så fint om Åre men lär ju göra ett litet försök jag med)

Sist jag skrev var alltså 17 november... Okej så kort har jag sedan dess: Varit på krök hos Filippa, haft AW middag med Alex, Lyckats beta av typ 4 utgångar, julbord med jobbet vilket var succé, spÅRE med Agnes Ebba Corre och Issa vilket var bland de roligaste jag gjort, knappt 48 timmar där och vi var fulla dygnet runt och inte åkte skidor. Hade mini-krök hemma hos mig med samma brudar (minus Issa) + Alex och Edvard haha. Lyckat! Julafton som jag spenderade i en bil från landet och sen på gymmet. 25e, juldagen, förade hemma hos Issa som hade avskedsdrink och sen åkte vi till Berns där jag Corre Martina och Daniella bordade med massa killar haha, det var också riktigt skoj! Nyår spenderades i sängen då jag blev matförgiftad... mindre lyckat men hade ingen fomo vilket var skönt. Och that's it typ.

Lägger in lite bilder från allt jag berättat iom att det alltid är roligare med bilder än text. PussGillar

Kommentarer

Nat
,
Vart är den blå vit rutiga skjortan ifrån? <3
claradahlborg
claradahlborg,
Det är min mammas gamla från typ 80 talet 😉
nouw.com/claradahlborg