green Flower power

Mode, Outfit

Vilken underbar dag hörni! Strålande sol och jag hade ett perfekt schema! En lektion på morgonen sen hade jag en 5h håltimme framför mig och passade då på att åka in till stan och efter mycket om och men kom jag tillslut hem med de där gröna blommiga underbara byxorna! Därefter gick jag och letade lite presenter till V medan jag väntade på min klipptid. Sen satte jag mig hos frisören och klippte mig, de blev såå fint verkligen! Efter det mötte jag upp mamma och vi gick för att äta lunch på Aubergine, såå gott verkligen! Sen följde jag med när hon gjorde sina naglar och sen åkte jag tillbaka till skolan för att ha en sista lektion med Sanna.

Idag är det ju dessutom free cone day på Ben and Jerry så jag och Julia bestämde oss för att åka till Enebyängen, men såklart är det kö hela vägen ut på gatan när vi kommer fram så det slutade med att vi gick in och köpte en vanlig glass istället.

Nu är jag hemma och tänkte plugga lite NO, har kursprov på torsdag :) Har dessutom fått köpförbud av min mamma, kul va? Aja, kommer ändå säkert inte hitta nått i Barcelona då shoppingen och outleten suger...

Puss

Älskar att ha såhär nyklippt och fräscht hår

Gillar

Kommentarer

Nathalie
,
Så snygg Clara!!!