Göteborg

Festival-helgen är över och vi är hemma i Stockholm igen. Tänkte dra en snabb recap på vår lilla trip, vad vi gjorde osv. Onsdag vid 11 åkte vi från Stockholm mot Gbg, med två stopp var vi framme typ vid 19 på ön. I och med att vi måste ta färja så tog allt lite längre tid. Väl framme tittade solen fram och vi åt en god taco middag. Första kvällen gick vi inte ut, utan stannade hemma och bara hade det mysigt.

På torsdagen var första festivaldagen, vi hade ju räknat med spöregn varje dag så när vi insåg att det faktiskt skulle bli typ 23 grader och sol blev alla på dunder humör. Så vi åkte in till way och kollade på silvana imam och zara larsson. Största problemet vi hade dock var att sista färjan gick 01.30 och därefter gick den 05. Så första kvällen blev det inte heller någon utgång utan vi chillade i city tills färgan gick 01.30.

Fredag tog vi det mer lugnt med krökandet haha, vi lärde oss från torsdagen att det inte fanns någon anledning att dricka under dagen. Även denna dag var det strålande sol och ännu varmare. Vi kollade på jireel och veronica maggio som båda var jätte bra. Vid 20.00 åkte vi från festivalområdet och köpte sushi, satte oss i en park och krökade haha (hatar de ordet). Från parken tog vi bilen (en nykter förare) till "Stay out west" där lite olika DJs spelade. Denna kväll blev det ganska stökigt och vi tog 05 färjan... var framme på ön vid 05.45 och somnade 06.30 typ...

Lördagen spöregnade det så vi tog en hemma dag och avslutade den med middag i city på ett italienskt ställe, Nonnas. Svin god pasta. Riktigt dunder.

Det var typ det. Söndagens bilresa hem tog typ 8 h vilket var ganska kämpigt att köra men det gick bra.

Men bilder säger ju mer än 1000 ord så här har ni istället:


Ankomst

Första dagen

Andra dagen

Avfärd

Gillar

Kommentarer