Godmorgon Lördag

Allmänt
Måste bara älska helgen! Hade en skitbra kväll hos Filippa igår, dock så var vi tvungna att gå upp kl 7 imorse... Sitter och dricker hallon juice för nej, är inte så sugen på frukost än... haha
planerna idag är att kolla efter en ny kamera då jag kommer med dåliga nyheter, det är sjuukt dyrt att laga problemet på min kamera. Kostar typ lika mycke som att köpa en ny. Så då känns det bättre än att betala massor för en lagning. Sen ska jag åka o träffa valter och va med honom hela kvällen antagligen.

Sista januari, snöar supermycke. Fint men sjukt kallt och jag gillar ju personligen inte snö. Föredrar sommar :)
Ush får lite panik, det va ju inte alls länge sen jag cyklade i bara t-shirt och lyssnade på oskar linnros i solen kl 22 på kvällen :( Vet att jag säger de heela tiden men allt går för snabbt. Man hinner ju liksom inte njuta. Veckorna bara går... i USA ska jag verkligen njuta. Jag ska njuta av varenda sekund av den där solen.

typ den här "snapchat lately" som jag gjorde i somras, springa i bara linne o shorts, cykla i tisha på kvällarna med solglasögon på dygnet runt. Åka moppe i bara kjol, de är de jag vill! Jag vill ha sommar!!
Men de är ju bara 131 dagar kvar tills vi får sommarlov igen :)

Puss ♥


Gillar

Kommentarer