Gårdagens trevligheter

Allmänt

Igår firade vi in kylan med en klassfest! Låter ju lite lame meeen det var så otroligt kul. Kvällen började med att jag och Agnes åt middag hos henne, sen behövde vi börja röra oss ganska snabbt mot "för" hos Fahle, vi var bra kanske 8 pers eller så med de var jätte mysigt! Jag och Julia drack champangerna som blev över efter vår drink, kändes väldigt fräscht haha.

Vid 21 började vi sakta röra oss mot Alle som bor typ 8 min från Fahle. Väl där var vi tyyp först men strax där efter kom resten av klassen. Hade så otroligt roligt när det bara var vi i klassen och Alle hade styrt upp sååå bra med DJ o hela faderuttan.

Sen efter nån timme började det droppa in lite övriga människor som inte går i vår klass vilket var perfekt för då kunde festen hålla på ännu längre! Jag och Alle hade bestämt oss för att bada i hans pool kl 03.00 men festen han tyvärr dö ut innan dess. Men jag hade i alla fall otroligt roligt hela kvällen!

Puss

Vad tycker ni btw om att jag skriver mellan bilderna? Föredrar ni att läsa all text först och sen bara bilder eller det här? Kommentera gärna

 

Gillar

Kommentarer