Fredag och Vinkväll

Första fredagen i nya lägenheten är över, och kunde inte tänka mig ett bättre sätt att inviga den än champagne och vin med Ebba och Agnes. Vi satt från 21 och snackade och hade det trevligt sen bar det vidare till Södra vägen där vi träffade Fredrik och John, också ytterst trevligt. Tror man behöver maxa helgerna (så gott det går med tanke på restriktionerna) för att inte deppa ihop helt. Vi lämnade någon gång vid 03 och jag cyklade hem, kollade ett avsnitt gossipgirl och somnade sedan. Vaknade runt 11, så skönt, av att solen sken in i lägenheten. Så otroligt trevligt, så jag struntade i frukost och klädde på mig direkt för att gå ut. Gick lite på stan och satte mig sen på en parkbänk där jag hade solen strålandes i ansiktet medans jag pratade med mamma i telefon.

Sen handlade jag lite ingredienser till min halloumi gryta jag ska göra ikväll till Ebba och Agnes. Det enda trista med lägenheten är att det är relativt trångt runt matbordet.

Sen har jag även hämtat ut ett paket som mamma beställt till mig, det var hemligt innehåll tills jag öppnade det och hon hade skickat japansk mayonaise (bästa jag vet), massa olika kryddor och en fläckborttagning (bra när man har en vit stor matta).

Så ikväll blir det iallafall middag, och sen ska vi kolla grease. Så mysigt.

Puss

Gillar

Kommentarer

linnealarssonss
linnealarssonss,

Det är ju så kul att göra i ordning hemma och få det fint! 😊

nouw.com/linnealarssonss