Före och Efter - badrumsrenovering

Länge sen ett inlägg kom upp här, haft fullt upp hela sommaren med jobb, renovering och att flänga upp och ner från Skåne.... men nu är jag hemma igen och åker troligtvis inte tillbaka till Stockholm förrän terminen är slut.

På måndag börjar min första novischvecka och det ska bli mycket kul, är lite nervös haha men tror de kommer släppa så fort man är på plats.

Men det viktigaste denna höst -

1. Marcus flyttar in hos mig och vi blir sambos!! :)

2. Jag har ett sprillans nytt badrum!

Har ju pratat om en badrumsrenovering sen jag flyttade in här i januari, och nu är det äntligen färdigt! Blev verkligen så mycket bättre än vad jag förväntade mig. Allt kom ju igång väldigt fort så jag fick välja kakel och inredning i badrummet över en dag, utan att hinna kolla på nånting i verkligheten. Men det blev Bricmate Norrvange Ivory kakel i hela badrummet, 30x60 på väggarna, 30x30 på golvet och 15x15.i duschen. Kommoden är från Ikea, älskar verkligen den!! Sen satte vi även in spottar i taket, golvvärme, ny toalett och ny handdukstork. De vi anlitade hette AB Jendrekson, och det bästa var att de tog egna beslut som bara var till det bättre! Jag hade t.ex sagt att duschen skulle sitta på samma vägg som den satt innan, men de flyttade den till väggen bredvid och det blev sååå mycket bättre.

Hela lägenheten fick sig verkligen ett litet lyft och känns betydligt mycket fräschare nu än innan.

Puss

FÖRE

EFTER

Gillar

Kommentarer