For boys - sixpack

Allmänt

Svar -

Jag tycker att just sexpack har blivit en ganska stor hysteri bland ungdomar i min ålder, killar tränar o tränar för att få magrutor men de finns många killar som vid ung ålder har jätte bra ämnesomsättning och inte kan gå upp i vikt, de är missnöjda med de som många kallar det "skinnypack" men sen finns det killar som inte har bra ämnesomsättning men fortfarande vill ha det där sexpacket och för dom killarna är det också jobbigt. Att träna och äta rätt men inte få resultat. Dehär med ämnesomsättning kan man inte göra nått åt?! Rätta mig om jag har fel.

Själv tycker jag att det finns så mycket mer på killar att tycka om än bara magen. Jag tror att tjejer inte uppskattar t.ex rygg och armar ögon osv på killar för att de är för fokuserade på magen. Jag har själv bra ämnesomsättning men på en nivå som gör att jag kan äta onyttigt och inte gå upp i vikt., tack vare de så har jag inte sätt min kropp på ett annat sätt än så den alltid har sätt ut. Men jag förlitar ju mig inte bara på min ämnesomsättning, jag tränar flera gånger i veckan. Tips till att få sexpack? Jag är tjej och är nöjd med mitt snygga "twopack" haha men jag antar att alla sorters magövningar är ett sätt att få sixpack? Sen är det inte bara träning som gäller utan också hur man äter.

Men jag vill inte skriva att alla ska äta nyttigt och bara fokusera på sina kroppar utan vi är BARN och vi ska leva våra liv när vi väl kan. Jag tycker att kropphysterin kan chilla lite ;) För mig är en killes mage inte det viktigaste, jag älskar ansiktet, håret, ryggaen, armar och ben. O en kille med bra personlighet är ju de bästa som finns. Så jag vet att det känns viktigt men jag tycker vi ska fokusera på annat än våra kroppar i våran ålder, som sagt vi är BARN

Puss

Nu taggar vi ner, alla kroppar är perfekta som dom är!!

Gillar

Kommentarer