Födelsedagar

Det är torsdag och imorgon åker jag hem till Stockholm i några dagar. Det känns verkligen konstigt i och med att jag bott här i tre veckor nu och trivs bra, men men.

Iallafall, den här veckan har gått så fort. I måndags fyllde Issa år, jag Ebba och Agnes cyklade dit på eftermiddagen för att ge henne presenten och titta på hennes lägenhet. Tror jag kommer skaffa nått liknande när jag måste flytta ut från den jag bor i nu, Issas lägenhet var verkligen så mysig och en perfekt storlek.

Sen blev det tisdag och min födelsedag, vaknade vid halv 10 och då ringde mamma och pappa på facetime, jag fick öppna ett paket som de skickat ner med posten med lite små presenter. Fick en ny dator av pappa och en jacka av mamma innan jag åkte till Lund, som födelsedagspresenter.

Sen pluggade jag lite, med betoning på lite. Sen lite lunch och sen cyklade jag till systembolaget för att handla för min drink, den första vändan köpte jag tre cava, två vinboxar och typ 9 öl. Sen hem och lämna det, och sen tillbaka till systemet, för två till cava, en till box, 6 till öl och 12 vatten/lime cider som Douglas tipsade om. Faktiskt väldigt goda för att vara 5%.

Vid 18 började folk anlända hem till mig och sen satt vi hela kvällen och drack, åt snacks och hade trevligt. Nån gång under kvällen beställde jag även 4 pizzor. Hade nog egentligen kunnat beställa typ 12 st haha.

Men det var väldigt lyckat och väääldigt varmt. Hela tisdagen va 27 grader här i Lund.

Onsdag behöver vi inte ens prata om, jag var så otroligt bakis hela dagen att jag knappt kunde stå. Enda gången jag gick utanför dörren var för att cykla till Issa och lämna hennes högtalare och få min födelsedagspresent.

Idag är det bara plugg på schemat.

Puss

Gillar

Kommentarer