En till helg i Lund

Söndag och lite smått ångestfylld av plugget...är dålig på att ta tag i mig själv o verkligen plugga men imorgon händer det! Jag ska göra ett nytt pass vid 11 och sen åka och handla, skrev sist att det skulle bli någon sorts middag på min födelsedag men ändrade planer, drink med några tjejer (kanske killar) på min uteplats. Tror det blir mysigt, ska ju bli typ 25 grader här på tisdag så bra tillfälle att använda uteplatsen för första och antagligen sista gången. Har idag skrubbat alla träplankor och kollat kanske 15 avsnitt av newgirl.

Men om helgen, i fredags förade vi som planerat hos Ebba och Agnes, sen cyklade vi (ledde cyklarna) till Sparta som är ett studentområde/boende. När vi kom dit var det kanske 200 pers på innergården, var som att komma in på en konsert, men såklart dog det när vi kom dit... musiken stängdes av och alla började vallfärda därifrån så de gjorde även vi (jag), Vaknade upp och mådde P. Hela lördagen. På kvällen låg jag och Agnes i hennes säng och kollade youtube och tiktoks hela kvällen.

That's it, nästa helg åker jag hem, fredag till onsdag är jag hemma. Mest för att träffa familjen och N samt för att hämta lite saker jag behöver här i Lund, nytt dusch draperi, en regnjacka och mitt duntäcke. Det är svin kallt i lägenheten numera.

Puss


Ett stageat fall

Gillar

Kommentarer