En puss

Nämen asså huuuur trevligt att vakna upp till solen som lyser bakom gardinerna?!?! Blev helt varmt om ryggen när jag satt och sminkade mig imorse. Passade på att ta några selfies i solen vilket var lättare sagt än gjort...kunde inte hålla ögonen öppna på mer än en bild haha.

Idag har iallafall varit en helt okej dag, hade sjukt flow på engelskalektionen då vi skulle skriva på en inlämning, skönt att få mycket gjort i skolan + att hon sköt upp inlämningsdatumet med 2 dagar. Sen skrev vi PM "prov" på svenskan, gick helt OK men blir alltid stressad när alla andra i klassen är färdiga och lämnar in så gör också det då lite för hastigt utan att trippelkolla igenom...

Sen va de bara en lektion kvar och efter den körde jag hem Agnes, åkte hem till mig och hade studybuddy i 2 h. Gick faktiskt bra även om provet imorgon troligtvis kommer gå riktigt sämst. Hatar verkligen matte, de ger mig ångest.

Nu har jag pluggat färdigt för idag och velar mellan att ta ett bad eller bara en snabb dusch?!

Hur fina var inte dagens smycken hade dessutom massa ringar vilket jag inte brukar ha. Örhängena är från &other stories och halsbandet var en 18 års present från mormor och morfar.

Gillar

Kommentarer