En helg med drink, plugg och mycket krök

Hej hej, vilken trevlig helg vi haft ändå. I fredags signade jag lägenheten och betalade handpenningen så nu är det verkligen spikat att den är min. Ska försöka bestämma en snygg bänkskiva till köket, färg till skåpen och nya handtag. Lägger in en inpo bild nedan:

Efter mötet med Jakob, min fina mäklare, så åkte jag hem, åt lite snabbnudlar och gick sen till Viktor (som bor seriöst 100 meter från mig) där han, Oliver och Henke satt och spelade poker. Jag fick agera dealer vilket var väldigt kul. Sen kom även Ebba och Agnes och vi körde massa lekar, dansade runt och blev väldigt fulla. Jag fick hicka och gick ner i lobbyn för att bli av med den, där jag sedan blev utelåst och fick ringa till Grand Hotels reception med telefonen i Lobbyn för att nån skulle kunna öppna dörren. Otroligt omständigt.


I lördags pluggade jag i princip hela dagen, sen blev det middag och sen cyklade jag och Viktor till Stina som hade drink. O såå fint som hon hade gjort! Det var bubbel, massa popcorn och chips, sen kom det pizza och sen nygräddade bullar med nån sort "kanelbulle shot". Det var ju trots allt kanelbullens dag. Även om jag var relativt bakis så var det mycket mycket trevligt!

Lägger in en middag från helgen och även gårdagens.

En kyckling cyrry som jag gjorde på paneng curry pulver, kokos mjölk och blandade med lite kyckling och grönsaker. Samt den andra som är friterad aubergine med mozarella och en tomatsås jag gjorde på krossade tomater, vitlök stekt i olivolja och basilika. Sen skapa torn som åkte in i ugnen. Så gott!

Ikväll kommer Ebba, Agnes och Stina hit på middag vilket ska bli mys.

Puss

Gillar

Kommentarer