En ganska vanlig dag

Hej, idag har varit en lååång dag, men inte mindre rolig för det.

Men först lite om gårdagen: jag var ledig och tog det lugnt hela dagen, på eftermiddagen cyklade jag och Agnes till Nova som är ett köpcentrum med Rusta, Jysk och sånt runtomkring. Åkte dit tänkandes att jag inte behövde nånting men kom ändå hem med:

BUS handskar (en stor och en liten)

Bommulspads och en genomskinlig burk till dem

Massa TWIX,

Hantvål

Doftpinnar

Två torrshampoo

Duschtvål

En pyjamas

En fleecehoodie för att inte frysa arslet av mig

Trodde jag hade lektion på zoom idag men visade sig att tisdagar är det campus som gäller, fick panik igår 23.30 och började då förbereda mig massa inför dagens lektion som det sen visade sig att jag hade noll nytta av. Aja, sov skit igår, saknade min mormor, det blåste och regnade utanför och lät hela natten + att jag frös. Men cyklade ändå till skolan och sen hem för att äta lunch och plugga! Vid 17 kom böckerna jag beställt till kursen jag läser. Ändå sjukt att man ska lägga typ 2000 i kurslitteratur för EN kurs. Tur att jag har en sån snäll mamma som löser allt åt mig från Stockholm.

Efter det cyklade jag, Ebba och Agnes till City för att äta falafelrulle på YumYum, jag åt dock kycklingkebab. Vi satte oss i botaniska trädgården som är en mysig park nära mig.

Sen vidare hem till deras lägga för att bara mysa, de gjorde klart en ekonomiuppgift medan jag åt popcorn och lyssnade, var som att kolla på bingo med alla siffror och begrepp.

Sen va de sverigematch och sen hemgång. Nu ska jag sussa, imorgon har jag zooom lektioner vilket innebär sovmorgon!

Puss


Här sitter jag och granskar min burrito noggrant

Gillar

Kommentarer