En fredag

Tjena, idag är det lördag och man mår som man mår, har sovit bort bokstavligt talat heela dagen....men kände att det var okej efter gårdagen. Efter skolan så körde jag de sista reflexerna till Lidingö, har tyckt att det varit rätt mysigt att åka och köra ut reflexer då man lär sig massa områden och får se ställen på Lidingö, i Danderyd och i Täby som man inte sett förut. Men nu när vi ändå kört typ 700 paket till typ 350 olika adresser så börjar jag faktiskt tröttna. Det är inte så kul när de är mörkt o halt liksom.

Men iallafall, efter jag kört reflexer duschade jag o planerade min och mammas Londonresa lite grann. Sen vart de middag och efter de åkte jag till Agnes. Vi förade lite bara hon och jag och tog sen en taxi in till Kasper i stan. Hade faktiskt riktigt kul där, jag och Agnes dansade massor och jag fick styra musiken hela kvällen vilket alltid är kul! Dock drog jag ändå relativt tidigt, eller aa vid 03.

Och nu har jag somsagt sovit mig igenom hela dagen. Vaknade vid 13 och tog en dusch typ och sen tillbaka i sängen. Nu ska jag fixa mig igen för om några timmar ska jag på middag i stan. Blir jag som kör ikväll dock efter gårdagen.

Inte bloggat på ett tag då jag skrev ett jätte långt inlägg häromdan som nouw lyckades radera innan de publicerades och sen dess har jag varit lack haha och inte velat skriva...Men men.Gillar

Kommentarer