En dålig dag...

Allmänt

Är egentligen alldeles för trött för att skriva nu men kände att det samtidigt kunde vara skönt att få släppa av sig lite här. Idag har jag tyvärr inte haft en särskilt bra dag. Såklart är det alltid lite upp och ned men största delen var faktiskt inte bra. Vaknade av att de spöregnade, vilket innebar att jag behövde ta bussen = något jag verkligen inte gillar alls. Sen hade jag presentation i Engelska som gick sådär, man kommer alltid på saker i efterhand som man kunde gjort bättre. Sen hade vi idrott inomhus vilket var kul men man blir så sjukt lökig och känner sig bara äcklig och ful resten av dagen. Sen matte som inte jag kunde fokusera på då mina tankar bara flög iväg till annat. Vi fick dock slippa vår sista lektion vilket alltid är skönt och tur att man har en så himla fin klass som gör att dagen blir lite bättre.

Nu har jag precis sammanfattat ett helt kapitel i min internationell ekonomi bok vilket är otroligt tidskrävande och påfrestande på hjärnan. Och har ett till kapitel som är dubbelt så långt att sammanfatta nu ikväll eller imorgon. Få se hur jag gör men det lutar mot att jag skickar över det på morgondagen.

Ska nog börja packa till Paris istället, älskar att packa, framförallt såhär fyra dagar innan avresa då man inte är det minsta stressad.

Puss på er

Två gamla bilder, snön längtar man inte efter iallafall...

Gillar

Kommentarer