Drinkin'

Allmänt

Igår hade jag och Julia vår födelsedagsdrink och den blev såå lyckad! Först kom folk och vi hade lassat upp all mat och dricka, vi fick så fina presenter och massa blommor vilket alltid är såå trevligt! Vi åt, snackade och dansade och sen började de droppa in lite killar. Ganska tidigt dock började både jag och Julia bli trötta, vi hade ju varit ute sent kvällen innan. Så vi avslutade vid kanske 01 och då åkte vissa (de flesta) vidare medan jag och V åkte hem. Vi frös när vi gick men de var såå skönt att gå och lägga sig! Vill bara säga tack igen till alla som kom! Hade såklart velat bjuda alla tjejer jag känner men det får bli nästa gång, när vi fyller 18 (!!!)

Jag vaknade ändå gaanska tidigt, vid 10, Valter fick dock sova kvar till 11 för han var lite extra trött. Så jag lagade en god frukost till oss och sen åkte han till stan och jag till Julia för att hjälpa henne att städa, men gullig som hon är så hade hon redan fixat klart allt när jag kom. Hämtade högtalaren som vi hade haft under drinken och en bukett av blommorna som vi fick.

Sen åkte jag, mam och pap och gick en promenad och tränade på ett utomhusgym, men jag var så trött så jag la mig på en av "maskinerna" och somnade i solen. Skönt det med! Känner lite stress då jag har juridikprov nästa vecka... måste plugga mycket till de!

Men nu ska jag duscha och sen lägga mig och vänta på V som förhoppningsvis sover hos mig ikväll, han är och ser filmen IT på bio så jag tänkte att jag skulle skrämma honom med en röd ballong på gatan när han kommer!

Puss

Jag och Julia matchade såklart kvällen till ära med svarta utsvängda kostymbyxor och svarta blusar!, mina byxor är från HM och tröjan från NAKD

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229