de första dagarna

Nu har vi snart varit här i Peking i en vecka och vilken sjukt hetsig vecka det varit. Första tre dagarna hade vi igen skola, då började vi istället ställa in oss i huset, handla packa upp lite osv. Vi var dock sjuuukt jetlaggade enda tills igår då vi sov första natten med okej sömn. Innan har vi somnat mellan 02 och 03 och vaknat vid 13 som senast. Sen blev det en sjuk omställning när vi skulle, utöver jetlaggen, vakna kl 7 och åka till skolan och ha lektioner mellan 9 och 15.45. Första två dagarna inkl. imorse var jag helt död. Inatt var första natten vi faktiskt somnade vdi 23 sov hela natten.

Imorgon är de fredag och vi ska ut, vi har blivit uppsatta på en killes VIP lista på en klubb så de känns bra. Vi ska ut med alla Daniels kompisar vilket ska bli fett kul. På lördag ska vi nog också ut men då är det nog bara jag och Daniel.

Sen på söndag har vi varit här i mer än en vecka och har då bara två veckor kvar, tiden går snabbt men även långsamt. Sjukt dock hur mycket pengar som går åt på en sån här resa, gymkort och simkort och mat osv... Men hittills har resan varit bra, tror de kommer bli ännu bättre när vi slutar va så sjukt trötta hela tiden haha.

Puss


Gillar

Kommentarer