Day 3 in paris

Resor

Ännu en dag spenderad här i vackra paris, och guud vilket väder vi haft idag!! Vi vaknade ganska tidigt och gick då till Ladurée för frukost, vi delade på någon sorts frukost meny med en jätte fin och stor omelett, färsk frukt och croissanter, juice och kaffe. Perfekt för oss två. Sen gick vi, väldigt mätta tillbaka till vårt rum för att packa ihop och byta rum. Vi var inte nöjda med det vi hade så vi fick ett nytt, mycket finare rum. Sen promenerade vi bort till Dior utställningen där det var den sjukaste kön jag sätt, men vi hade även idag nått sorts priority så vi slapp köa allt för länge. Utställningen var helt fantastisk och väldigt lång, men värd att se! Tips att boka biljetter innan på nätet och printa ut för då får man gå före i kön. Efter utställningen åt vi lunch på museets egna restaurang LouLou som också var hur bra som helst, vi satt ute i solen och det var nästan för varmt. Sån tur med vädret! Lunchen där var jätte god! Vi gick till en park som hade solstolar runt en liten damm där vi la oss i solen och sov (haha) i nästan en halvtimme. Solen sken på så starkt att de kändes som sommar.

Sen gick vi hela Champs-Élysées upp, jag köpte ett par Tiffany örhängen som jag tittat på länge, "open heart" modellen som jag har ett halsband ifrån också men i guld. Dock är jag en silver person så jag tog örhängena i silver.

Nu är vi tillbaka på hotellet igen, imorgon blir det Eiffeltornet och Gauguin, min kamera har dock väääldigt lite batteri kvar så får se om jag hinner fota något innan den dör.

Puss

Gillar

Kommentarer