Allmänt

Bedtime…

Trött… men äntligen hemma igen. Haft en sjuukt lång dag men ändå mysig! Sovmorgon, vilket man alltid blir glad och pigg av. Första lektionen var engelska där jag Julia och Alle jobbade på vår kanske lite för oseriösa men ändå roliga presentation om William Shakespeare, hans efternamn är ju sjukt svårt att stava. Efter det hade vi idrott med vikarie och faktiskt en jätte rolig lektion. Jag och Agnes fick för oss att lära oss göra ett sånt här ”side jumping” om ni inte sett de måste ni kolla på de här ! Vi lyckades näästan men bara med ett eller två ”hopp”, däremot klarade såklart alle och erik det på första försöket. Sen hade vi juridik och sen slut för dagen. En kort skoldag vilket jag verkligen behövde. Jag och Agnes bestämde oss för att åka till täby, vi båda hade som mål att komma hem med en ny tröja, det gjorde tyvärr ingen utav oss… men vi hittade andra fina saker!

Först gick vi på HM där vi testade typ 12 plagg, mycket satt fint på Agnes men inte på mig haha, hon har ju perfekta ben för alla byxor, orättvist. Men jag hittade ett par såå snygga lite kostymaktiga byxor, men ändå inte riktigt. Med pärlor längst hela sidan som en revär som dessutom gick att knäppa upp längst hela benet wich i love! Sen blev jag också kär i en päls, men den vägde typ 3 ton så tror jag skulle bli trött bara av att ha på mig den.

Därefter gick vi till humkemöller och Agnes köpte typ 7 par trosor, vilket är såå trevligt att ha, nya underkläder!

Sen fortsatte vi att strosa vidare, och hamnade tillslut på Åhlens där jag gick loss på hudvården.

Sen åkte vi båda hem till sig, jag åt middag med mammi och fick sen skjuts in till stan för att sitta barnvakt åt min kusin vilket var jätte mysigt! Fick även lite plugg gjort när hon sov. Nu är jag hemma och mår nästan illa för att jag är så trött så det är dags för mig att sova.

Natti, Puss

Vad tycker NI om pälsen?? Jag personligen älskar den!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.