Basketdag

Allmänt
Idag har jag spelat basket i 4 hela timmar... Man kan ju lätt säga att jag är heelt slut i armarna...
Slutade typ 12 o gick o åt lunch i mörby med Ninis, hem o ställde mig o sköt lite på korgen, statte 100 skott vilket kändes bra inför region som kommer snart! Fick skjuts av syrran på moppen till hallen där jag stog själv o skjöt på korgarna där i typ en timme, gick faktiskt ovanligt bra :) Sen kom resten av laget o vi hade en "träning" utan coach, vilket gick sådär... slutade med att jag o Hilda gick till en egen korg o sköt från pass. 2 timmar med dom.

Så sammanlagt höll jag o bollen i 4 timmar.

Imorgon händer roliga grejer :)) Kommer ha en galeet snygg outfit ;) Efter skolan ska jag o Valter in till Nathalie Schuterman o testa ett par undanlagda miumiu sneakers, jag ska kolla vilken size jag har o så. Testade ett par 38 för ett tag sen men de var ju allderles för små. Så ska vi kolla efter ett nytt datafodral till mig. Tycker Marc Jacobs är så snygga men otroligt mainstream, vill ha nått nytt.

I helgen ska jag träna massor och gå på dop, kameran ska med till dopet såklart o massa fina bikder ska tas :) Ska inte glömma kameran den här gången som jag gjorde på min fasters bröllop... O träna ska jag göra, Till gymmet minst 1 gång och sen ska jag springa ute en gång också, satsar på 6 km den här gången, Tagg tagg på region!
För er som inte vet vad region är så är det ett typ "träningsläger" där dom tar ut spelare till landslaget. De kollar allt från biptest till 4 mot 4 osv osv. Nervööös är jag!!

Nu ska jag o sillen kolla movie, mys mys
Puss ♥

gammal favvis outfit :)


Gillar

Kommentarer