Att det regnar och mina planer framöver

Allmänt, Mode

Godmorgon, idag är det torsdag, jag har haft sovmorgon och det spöregnar. Trots det ska jag ta moppen till skolan, kommer ju såklart vara helt dyngsur när jag kommer fram men jag får mer panik av att tänka på att sätta mig på en buss idag. Vill bara inte sitta i en trång buss och svettas, så känns det mycket mer "fritt" att åka moppe i sin egen takt trots att man kanske blir lite blöt.

Har jätte mycket i skolan just nu, eller eftersom jag var borta hela första veckan så har jag massor att ta ikapp vilket jag gör långsamt. Tror jag är ungefär i fas nu med allt men igår när jag kämpade igenom sidorna i privatjuridiken så somnade jag på solstolen utomhus. Vaknade upp dåsig men kanske liite brunare.

Idag har min pappas kompis Stephen konsert på brunkebergstorg, men jag tror inte jag ska dit eftersom de regnar så mycket. Ska nog få med mig valter hem och lägga oss under täcket o kolla film, tycker det är det bästa man kan göra när det regnar ute, kanske köpa lite sushi eller pizza.

Igår beställde jag också ett par nya skor som jag tänker att jag ska ha både på min födelsedag och andra tillställningar. Har bara feta 15 cm klackar hemma så tänkte att dessa skulle vara perfekta till när man inte orkar stappla runt som 80 cm lång.

Men nu måste jag åka iväg på min moppe till skolan, här är skorna.

Puss

Gillar

Kommentarer