årets bästa julklapp

Allmänt, Skönhet

Annonssamarbete med Ideal of Sweden och Refunder.se

Hej hörni!! Idag har jag varit sjukt produktiv känner jag, har haft det troligtvis största provet i hela min skolgång om nationalekonomiska teorier, det gick dock ganska bra tror jag. Hade även seminarium på en bok vi läst som jag fick A på, börjar bocka av allt som ska vara gjort innan jullovet och äntligen börjar tyngden från stressen lyfta lite från axlarna. Har även tränat och hämtat ut ett paket.

Om ni inte fick nog med inspiration från förra inlägget så kommer ännu ett julklappstips nu till dig som inte vet vad du ska ge till: kompis, mormor, farmor, morfar, mamma, pappa vem som helst. För alla har vi ju telefoner och alla vill vi ju att dessa ska hålla så länge som möjligt och inte gå sönder. Därför tycker jag att ett skal från Ideal of Sweden måste vara den ultimata julklappen. De har hur många olika designs och motiv som helst och det finns verkligen ett för alla. Jag själv beställde hem ett i leopard, ett i svart marmor och ett med röda blommor. Har även haft ett som kallas marrakech och mitt senaste var det med palmblad.

Tycker verkligen att ett snyggt skal blir som en accessoar, eftersom vi alltid har telefonen i handen. De har dessutom en sjukt snabb leveranstid så ni har gott om tid att beställa fram tills jul!

Använd koden CLARA20 som ger er 20% till på hela sortimentet till slutet av december.

(Och beställer ni via refunder.se så får ni dessutom pengar tillbaka på ert köp)

Gillar

Kommentarer