Ang. operation imorgon

Träning och Hälsa

Skriver samma rubrik för tredje gången. Ska alltså opereras imorgon. Jag skrev ju det här för ungefär två månader sedan då det egentligen var planerat att jag skulle göra den här operationen men det blev framflyttat då jag åkte på min tredje influensa för den vintern. Så det sattes det nya datumet 16e maj. Jag har hittills tänkt att det är långt kvar och inte insett förens förra onsdagen då jag var där för inskrivning osv att det faktiskt är dags snart, och nu sker det imorgon.

Förra gången opererades jag på nya karolinska och den upplevelsen och den operationen var bättre än vad jag någonsin kunnat föreställa mig. Snälla och trygga människor, läkare och sköterskor, fräscha lokaler, ett eget modernt rum och en helt ny operationssal. Allt gick så smooth.

Denna gång ska jag opereras i Huddinge, på ett sjukhus som känns som 100 år gammalt, kommer troligtvis behöva dela nått gult sunkigt rum med någon och jag är nästan helt säker på att nååått kommer hända som gör att det blir en "dålig upplevelse". Är verkligen inte otacksam utan tvärtom jätte glad för att jag fått chansen att bli av med mitt hjärtproblem. Men det är svårt att tro att det kan bli lika bra som förra gången...

Nu har jag precis skrubbat mig som man ska göra inför operation och ska gå och lägga mig snart för väckarklockan ringer vid 05. Kanske lika bra att va trött så man däckar lätt innan operationen. Längtar tills de är över.


Gillar

Kommentarer