6 saker ni kanske inte visste om mig

Allmänt
1. Jag älskar att resa men längtar hem efter bara några dagar. Har svårt med sommaren då vi är i Frankrike i mer än 3 veckor. Ända sättet för mig att kunna va borta läänge är om de finns bra och lättilgängligt wifi haha :) 2. Jag har ett sjukt sockerbehov. Det har blivit bättre de senaste året men innan hade jag problem med mitt sötsug.
3. Jag hatar snö, vinter och kyla. Tur att jag bor med en familj där vi oftast reser bort så vi slipper den hemska vintern ;) 4. Jag och min syrra är shoppingberoende. Både hon och jag spenderar hur mycke pengar som helst på kläder och smink varje månad. Pappa säger att vi ärvt det från vår mamma och jag kan inte säga att de inte stämmer alls haha :P
5. Jag har jätte lätt att förlåta folk, är inte alls en långsint person utan känner att jag tjänar inget på att gå runt och vara sur. Dehär är såklart både en för och nackdel men än sålänge har det inte skadat att förlåta folk för snabbt. 6. Jag har även jätte lätt för att öppna upp mig för folk. Så fort jag känner att jag litar på en person så berättar jag allt... de här har nog för de mesta nackdelar då jag har berättat saker och de sedan visat sig att den här personen inte va nån att lita på alls.

Gillar

Kommentarer

Aina Strand,
Kul inlägg 😊
ainaphoto.blogg.se
ja du,
Tjänar
None